Games en meer: Met digitale keys kun je gelijk aan de slag!

Het kopen van software als games kan een flinke aanslag zijn op je portemonnee. Zeker als je iemand bent die altijd de nieuwste spellen wilt uitproberen en on track wil blijven met de laatste software ontwikkelingen. Maar er zijn manieren waarop het veel goedkoper kan. Bijvoorbeeld door in plaats van fysieke games te kiezen voor gamekeys.

Fysieke games zijn duur

Elke fanatieke gamer weet dat gamen een dure hobby kan zijn. Zeker als je er altijd voor kiest om games met hun originele verpakking te kopen. Het voordeel en motief van velen is zodat ze het spel aan hun fysieke collectie kunnen toevoegen. Een kast vol met spellen die je door de jaren heen verzameld hebt staat natuurlijk erg gaaf in je kamer. Maar het is ergens ook zonde. Je gebruikt de disk die je koopt tenslotte enkel om het spel te installeren. Daarna heb je hem niet meer nodig. Tegenwoordig zijn er ook veel spellen die niet eens meer met een disk of iets komen, maar enkel met de gegevens om het spel te kunnen installeren. Voor die gegevens betaal je echter alsnog de hoofdprijs.

De voordelen van gamekeys

Tegenwoordig kan het allemaal veel goedkoper. Je kunt er namelijk voor kiezen om gamekeys te kopen, in plaats van fysieke spellen. Een gamekey is een unieke code van een game en deze heb je nodig om het spel te kunnen downloaden. Gamekeys kun je gemakkelijk online bestellen en zijn verkrijgbaar op veel websites. Het fijne aan gamekeys kopen, is dat je er de deur niet voor uit hoeft. Ook hoef je niet lang te wachten op je bestelling. De gamekey verschijnt binnen een paar uur in je Inbox en kan meteen gebruikt worden. Super handig! Let er wel op waar je koopt. Er zitten veel websites tussen die schimmig kunnen zijn en waar je na betaling niks ontvangt. Gamekeys zijn ook geliefd bij mensen die niet kunnen wachten tot er een nieuw felbegeerd spel uitkomt. Je kunt op deze manier de allernieuwste spellen pre-orderen. Op de officiële releasedatum krijg je hem gelijk binnen en kun je meteen beginnen met spelen.

Digitale keys voor verschillende soorten software

Niet alleen voor spellen kun je tegenwoordig keys kopen. Ook voor veel software programma's kun je enkel een digitale key bestellen waarmee je de software kunt downloaden. Een voorbeeld de Office pakketten van Microsoft. Deze zijn erg duur als je ze via Microsoft zelf aanschaft. Maar met een key waar je eenmalig voor betaald kun je de software gemakkelijk downloaden. En je hoeft je geen zorgen te maken over licenties en de houdbaarheid ervan. De software is namelijk onbeperkt geldig. Koop Office 2019 bijvoorbeeld als digitale key, en je kunt meteen aan de slag met Word, Excel en andere populaire programma's!