Mobiele telefoons

Eigenlijk heeft bijna iedereen er tegenwoordig wel een, een mobiele telefoon. Vroeger was het heel normaal om een brief naar elkaar te schrijven en om op die manier te kunnen communiceren. Vanaf het moment dat de eerste computers op de markt kwamen werd mailen een populair communicatiemiddel. Het mailen is nu in deze tijd nog steeds erg populair maar meer voor zakelijke correspondentie. Voor het communiceren in de privésfeer gebruikt nu bijna iedereen de mobiele telefoon. Het kan via allerlei apps. Je hebt Whatsapp om mee te appen, of het kan via Messenger van Facebook of je doet het gewoon via SMS. Op de mobiele telefoniemarkt zijn Apple en Samsung de “grote jongens” vaak wordt voor een van deze twee merken gekozen.

Apple

De welbekende iPhone. Je hebt keuze uit verschillende soorten en maten. Bijna elk jaar lanceren ze wel weer een nieuwe verbeterde versie van de iPhone. Het begon allemaal met de iPhone 2G. De belangstelling was meteen vanaf het eerste moment enorm terwijl de mensen eigenlijk niet wisten wat ze daadwerkelijk gingen kopen. Een pluspunt van de iPhone is dat je geen toegangscode nodig hebt om in je mobiel te komen maar dat dit zelfs kan met vingerafdruk of gezichtsherkenning. Dit zorgt ervoor dat nooit iemand anders ongevraagd in je mobiel kan komen door je toegangscode te achterhalen. Een ander voordeel is de goede kwaliteit camera. IPhone staat echt bekend om zijn goede voor -en achter camera. Wat je wel vaker ziet met de iPhone is dat het scherm snel kapotgaat als je hem laat vallen. Dit kan gemakkelijk worden opgelost met een reparatie. Er zijn vele gsm-reparatie punten waar je terecht kunt met je kapotte mobiel. Telefoon reparatie Den haag is een goed voorbeeld waar je terecht kunt voor gsm-reparatie.

Samsung

Samsung werd opgericht in 1969, ze begonnen toen niet met mobiele telefoons maar met koelkasten, televisies en wasmachines. In 2013 kwam pas de eerste Samsung mobiele telefoon op de markt. De Samsung mobiel heeft hele andere functies dan de iPhone. Samsung heeft een mindere videokwaliteit dan de iPhone. Ontgrendelen door middel van vingerafdruk is bij Samsung ook mogelijk. De kwaliteit van de mobiel van Samsung is een stuk steviger. Als je deze mobiel laat vallen is hij normaal gesproken niet meteen kapot. De prijs van een Samsung mobiel ligt ook een heel stuk lager dan die van de iPhone. Het is dus maar net waar je voorkeur naar uitgaat.